X
    Kategoriler: Genel

Milyoner Evcil Hayvanlar

4/5 - (1 vote)

Hayvan hakları konusunun yeterince anlatılamadığı günümüz dünyasında, kimi hayvanlar canice öldürülüyor, kimisi de küçük bir zevk uğruna aç susuz bırakılıp işkence ile öldürülüyor. Ama bazıları diğer dostlarından çok daha şanslı…

İşte dünya’nın en zengin, milyoner hayvanları:

Pontiac

Hot in Cleveand dizisinden tanıdığımız Betty White, Pontiac ismini verdiği Golden Retriever köpeğini o kadar seviyor ki, onun ve diğer hayvanlarının bakımı için 5 milyon dolarlık bir banka hesabı açtı. Böylece, ona bir şey olsa bile köpeği refah içinde yaşayacak.

Gigoo

İlla zengin hayvanlar köpek ya da kediler olmak zorunda değil. İsmi Gigoo olan bir tavuk, yayıncılık kralı kabul edilen Miles Blackwell sayesinde 10 milyon dolarlık bir servete sahip.



Tommaso

İtalyan emlak zengini çocuksuz bir dul olan Maria Assunta, 4 yaşında olan bu kediyi ölmek üzereyken kurtardı. O nu o kadar çok sevdi ki, 2011 yılında öldüğünde tüm nakit ve Roma, Milano ve Calabria’da ki tüm gayrimenkullerini de kedisine bıraktı. Hatta, yazdığı vasiyetnamede kedisinin bakımı ve parası için avukat bile atadı.



Toby Rimes

Bu güzel kaniş, sahibi olan Ella Wendel tarafından 92 milyon dolarlık bir miras ile ödüllendirildi. Bu köpek, hepimizden çok daha zengin.



Gunther 4

Alman kontes Karlotta Lieberstein öldüğünde, Gunther 3’e 372 milyon dolar bıraktı. Gunther 3 ölünce, miras oğlu Gunther 4’e transfer edildi. Miami’de bir konak ve Bahamalarda villalar olmak üzere ciddi bir mal varlığı olan köpek, sahibinin isteği üzerine havyar ve biftek yemektedir.


Choupette

Moda tasarımcısı Karl Lagerfeld’in üç yaşındaki Siyam kedisi Choupette, türünün dünyadaki en zengin örneği. 82 yaşındaki Lagerfeld Almanya ’da otomobil, Japonya’da ise güzellik ürünleri reklamlarında rol alan Choupette’in dünyanın en ünlü ve en zengin kedisi olduğunu söylüyor. Chanel’in yıldız tasarımcısı, kedisinin gıda ürünleri reklamlarına çıkmasına ise sıcak bakmıyor zira Choupette’in bu tür işler için fazla sofistike olduğu görüşünde: “Onda eşsiz bir yan var.”

HayvanSitesi: Ben Mehmet Öz. Kendimi bildim bileli hayvanlara ve doğaya meraklıyım. Belgesellerde hayranlıkla izlediğim hayvanları daha yakından tanımak için araştırma yapmaktayım ve edindiğim bilgileri sizlere Hayvansitesi.com sitemde sunuyorum
İlgili yazılar