Haberler

Evcil Hayvan Parkına Yoğun İlgi

Evcil Hayvanlar Parkına yoğun ilgi
Rate this post

Pursaklar Belediyesi Evcil Hayvanlar Parkı çok sayıda hayvan türünü bünyesinde barındırıyor. İlçe sakinlerinin en çok uğradığı yerlerden biri olan parkta canlı hayvanların yanı sıra maketler de ilgi odağı oluyor.

Evcil Hayvanlar Parkına yoğun ilgi

Havaların ısınmasını fırsat bilen Pursaklarlılar Evcil Hayvan Parkı’na akın ediyor.

Pursaklar Belediyesi parkla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, Yavuz Bulvarı üzerinde bulunan Evcil Hayvanlar Parkı’nın hem yeşilliği ile hem de içindeki evcil hayvanlarla ilçeye ayrı bir hava kattığı belirtiliyor. Geniş bir park içine yerleştirilen evcil hayvanlar, bulvar üzerinde yer alması nedeniyle de dikkat çekiyor.

Parkta gümüş, limon, altın hatuni sülünlerden tavus kuşuna, Hint bülbülünden hünkariye, sincaptan ördeğe kadar çok sayıda evcil hayvan bulunuyor. İçerisinde havuz, fıskiyeler, banklar, kamelyalar, çok sayıda ağaç ve yeşili ile göz dolduran Evcil Hayvanlar Parkı’na büyükbaş hayvan maketleri de kondu. Park, 20’nin üzerinde farklı hayvan türüne ev sahipliği yapıyor. gümüş, limon, altın hatuni sülünler, Hint bülbülü, tavus kuşu, papağan, sincap, tavşan, ördek, hindi gibi çok sayıda evcil hayvan burada ziyaretçilerini bekliyor.

Yorum Yaz