Haberler

Kedi Katili, Serbest Bırakıldı!

Kedi Katili, Serbest Bırakıldı!
Rate this post

Başta hayvan severler olmak üzere bir çok kişiyi ayağa kaldıran görüntüler sosyal medyada hızla dağıldı ve Can Aksoy’un okuduğu Osmangazi Üniversitesi’nin rektörlüğü telefon yağmuruna tutuldu. Bu arada Twitter ve Facebook üzerinden imza kampanyaları başlatıldı. Olayın gittikçe dağılmasının hemen peşinden Can Aksoy’un Facebook hesabı kapatıldı. Diğer taraftan Can Aksoy ile iletişime geçen bir sosyal medya kullanıcısının yayınladığı konuşmaların birinde Can Aksoy’un kediyi hanede o şekilde bulduğunu ve tıpçı bir arkadaşına göndermek için videoya çektiğini söylediği öne sürüldü.

Kedi Katili, Serbest Bırakıldı!

Can Aksoy Serbest Bırakıldı

Diğer yandan Bartın Emniyet Müdürlüğü ekiplerince göz altına alınan şahıs şaşırtıcı bir şekilde birkaç saat içinde 300 TL karşılığı serbest bırakıldı.

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ’NDEN AÇIKLAMA

Sosyal paylaşım ve çeşitli iletişim sitelerinde yayınlanan, Üniversitemiz Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümü hazırlık sınıfı öğrencisi M.Can AKSOY’un, hayvan haklarını ihlal eden ve bizleri derinden üzen video görüntülerini, nefretle kınıyoruz. Yapılan fiil ile ilgili olarak, söz konusu öğrenci hakkında gerekli inceleme ve soruşturma başlatılmış olup fiilin, Üniversitemiz Disiplin Yönetmeliği çerçevesinde en ağır şekilde cezalandırılması konusundaki hassasiyetimizi kamuoyuyla paylaşıyoruz.

Gençlerimizin, insani bir takım değerlere bağlı ve etik kurallar çerçevesinde yetiştirilmeleri konusunda, toplumda her kesimin gerekli hassasiyeti ve özeni göstermesi hepimizin ortak arzusudur.

Yorum Yaz